Nieuws

Hittegolf!
maandag 10/8/2020

In verband met de extreme temperaturen sluiten wij dinsdag, woensdag en donderdag (11, 12 en 13 augustus) om 17.00 uur de deuren (i.p.v. 18.00 uur)!

Heropeningsaanbieding!
dinsdag 26/5/20

Bent u thuis de boel aan het herinrichten? Staat u anders op markten en blijft u nu met uw handel zitten? Maak nu gebruik van onze heropeningsaanbieding. U huurt een kast voor vier weken en betaalt er slechts drie! Dat is €67,50 in plaats van €90,-. Actie geldig tot 1 juli 2020, richt uw tafel uiterlijk dinsdag 30 juni in. Reserveer nu uw tafel via telefoon of in de winkel!

mijnWinkel Haren per 19 mei weer open!
zondag 17/5/20

Goed nieuws lieve mensen: Op dinsdag 19 mei gaan we onze winkel weer heropenen. We hebben er zin in! En we verheugen ons er op om jullie binnenkort weer te kunnen begroeten. Uiteraard met inachtneming van de bekende richtlijnen…

vrijdag 20 maart geen koopavond!
woensdag 18/3/20

Vooralsnog hanteren wij onze regulieren openingstijden, met uitzondering van komende vrijdag 20 maart. Dan houden wij geen koopavond, en gaan wij om 18.00 uur dicht!

mijnWinkel Haren gewoon open
dinsdag 17/03/20

Wij blijven gewoon geopend (tot anders wordt geadviseerd). Uiteraard met gepaste afstand en voldoende hygiëne. Want de gezondheid van onze klanten en van ons staat voorop.

Daarom vragen wij wel aandacht voor het volgende:

– Als je je goed voelt (geen verkoudheid, hoesten of koorts) helpen we je graag. Anders eerst even uitzieken!
– Graag (contactloze) betaling met pin
– Alleen contant geld? Vermijd handcontact
– Houd voldoende afstand (1,5 meter) van andere klanten

Uiteraard nemen wij ook de overige nodige door de RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen. We reinigen/desinfecteren regelmatig het pinapparaat, de deurklink en de toonbank. Op de balie staat een sprayflesje met alcohol en tissues voor onze klanten. En we wassen veelvuldig onze handen,.

We hopen jullie in goede gezondheid te mogen begroeten in onze winkel!

Een nieuw decennium, een nieuwe aanbieding
zaterdag 18/01/20

Een nieuw begin van een veelbelovend decennium waarin het hergebruik van goederen steeds belangrijker gaat worden: 2020! Voor ons een leuke aanleiding om het nieuwe jaar te beginnen met een mooie aanbieding. Vanaf nu kunnen jullie bij ons een kast huren voor een periode van vier weken voor 20 euro per week (in plaats van €22,50). Deze actieperiode is geldig tot 1 april 2020. Voorwaarde is dat betaling geschiedt bij reservering en dat er uiterlijk dinsdag 31 maart wordt ingericht.