Nieuws

mijnWinkel Haren per 30 juni gesloten
30/06/2022

Lieve mensen,

We dachten afgelopen donderdag 30 juni (onze allerlaatste verkoopdag) met stille trom te gaan vertrekken. Maar een kleine groep intimi dacht daar anders over. En zo ontstond er aan het eind van de middag een hele gezellige, informele bijeenkomst.

Kasper Peters, oud-stadsdichter, droeg vier toepasselijke, vrolijke stukken voor uit zijn eigen dichtbundels. Onze Jan-Roelof (J.R. Bathoorn) heeft samen met Leonieke (Toering) opgetreden. Samen hebben ze prachtig gespeeld en gezongen.

En Eltjo, een van onze vaste klanten, had een schitterend lied voor ons gemaakt, met een lach en een traan: zo mooi…!

We zijn nu nog bezig om de laatste spullen op te ruimen. Op maandag 11 juli overhandigen we de sleutels aan onze huurder, de Stichting Rommelmarkt Haren.

Iedereen heel erg bedankt voor jullie klandizie, vertrouwen en gezelligheid en hopelijk treffen we elkaar nog eens weer.

Hartelijke groet van Roelof & Frouke

Per 1 februari aangepaste openingstijden
27/01/2022
Met ingang van 1 februari 2022 sluiten wij voortaan dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 17.30 uur in plaats van 18.00 uur onze deuren.

We gaan weer open!
14/01/2022
Zojuist was er weer een persconferentie en hebben we te horen gekregen dat de winkels morgen (zaterdag 15 januari) weer open mogen. Zijn jullie er klaar voor? Morgenvroeg vanaf 10 uur staan we weer voor iedereen paraat. We hebben er zin in!

Beste mensen
26/11/2021
Met ingang van dinsdag 30 november moeten wij als niet-essentiële winkel de komende 3 weken helaas al om 17.00 uur onze deuren sluiten.

Per 1 juni op vrijdag om 18.00u gesloten
1/6/2021
Omdat wij hebben gemerkt dat de koopavond – was altijd vrijdagavond tot 20.00u – voor ons niet meer de moeite waard is, zijn wij voortaan op vrijdag tot 18.00u geopend.

Hemelvaartsdag
12/5/2021
Donderdag 13 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten.

28 april open!
27/04/2021
HOERA! Goed nieuws voor onze huurders en voor onze overige klanten: op woensdag 28 april staan onze deuren weer wagenwijd voor jullie open vanaf 10 uur! We hebben jullie gemist de afgelopen vier maanden. We gaan er weer wat moois van maken met elkaar! Tot snel!

Dicht tot en met 20 april
dinsdag 23/03/2021

Het wordt eentonig beste mensen. Maar vanavond hebben we met z’n allen te horen gekregen dat de coronamaatregelen met nóg eens drie weken worden verlengd. Dat betekent dat wij tot dinsdag 20 april gesloten blijven. Gelukkig gaan we mede dankzij de vaccinaties inmiddels de goeie kant op. Maar we moeten nog even volhouden. Maak er het beste van en blijf gezond!

Laatste persconferentie
vrijdag 8/03/2021

Zojuist hebben we weer gekeken naar de persconferentie van Rutte. Winkels bezoeken kan ook na 16 maart nog steeds uitsluitend op afspraak. Voor onze winkel heeft dat helemaal geen zin, want onze huurders moeten het juist hebben van impulskopers, van “struunklanten”. Dit betekent helaas dat we tot dinsdag 30 maart gesloten blijven. Houd moed lieve mensen en blijf vooral gezond! We hopen jullie snel weer welkom te mogen heten. 💖

We blijven nog even gesloten..
woensdag 24/02/2021

Gisteren hebben we te horen gekregen, dat ondernemers vanaf 2 maart klanten mogen ontvangen in hun winkel op afspraak. Voor onze winkel heeft dat geen enkele zin. Immers, onze huurders moeten het voornamelijk hebben van impulskopers, “struunklanten”. Vrijwel niemand komt gericht in onze winkel om een bepaald artikel te kopen. Dat betekent dat wij tot 16 maart gesloten blijven. Hopelijk tot binnenkort. We missen jullie!

Lockdown weer verlengd
woensdag 10/02/2021

En wéér is de lockdown-periode met (tenminste) nog eens drie weken verlengd; deze keer tot en met 2 maart. Erg jammer natuurlijk maar het is helaas niet anders.De huurtermijnen van onze huurders blijven “bevroren” tot de heropening van onze winkel. Blijf gezond lieve mensen. Betere tijden komen in ’t zicht. En dan gaan we er met elkaar met hernieuwde energie weer tegenaan!

Lockdown verlengd
woensdag 13/01/2020

Zoals jullie inmiddels allemaal weten, is de lockdownperiode met (tenminste) nog eens drie weken verlengd. Dat betekent dat ook wij helaas de deuren tot en met dinsdag 9 februari gesloten moeten houden. Jammer natuurlijk maar wel heel begrijpelijk. Het gaat in de eerste plaats om onze gezondheid. De huurtermijnen van onze huurders blijven “bevroren” tot de heropening van onze winkel. Nogmaals: Blijf vooral gezond lieve mensen!

Nieuwe lockdown
dinsdag 15/12/2020

Helaas moeten ook wij met onmiddellijke ingang de deuren sluiten tot dinsdag 19 januari. Erg jammer natuurlijk dat dit nodig is, maar het is nu eenmaal niet anders. Net als in het voorjaar bevriezen wij de huurtermijnen weer voor onze huurders tot die datum; in dit geval gedurende een periode van vijf weken. Blijf vooral gezond lieve mensen!

Hittegolf!
maandag 10/8/2020

In verband met de extreme temperaturen sluiten wij dinsdag, woensdag en donderdag (11, 12 en 13 augustus) om 17.00 uur de deuren (i.p.v. 18.00 uur)!

Heropeningsaanbieding!
dinsdag 26/5/20

Bent u thuis de boel aan het herinrichten? Staat u anders op markten en blijft u nu met uw handel zitten? Maak nu gebruik van onze heropeningsaanbieding. U huurt een kast voor vier weken en betaalt er slechts drie! Dat is €67,50 in plaats van €90,-. Actie geldig tot 1 juli 2020, richt uw tafel uiterlijk dinsdag 30 juni in. Reserveer nu uw tafel via telefoon of in de winkel!

mijnWinkel Haren per 19 mei weer open!
zondag 17/5/20

Goed nieuws lieve mensen: Op dinsdag 19 mei gaan we onze winkel weer heropenen. We hebben er zin in! En we verheugen ons er op om jullie binnenkort weer te kunnen begroeten. Uiteraard met inachtneming van de bekende richtlijnen…

vrijdag 20 maart geen koopavond!
woensdag 18/3/20

Vooralsnog hanteren wij onze regulieren openingstijden, met uitzondering van komende vrijdag 20 maart. Dan houden wij geen koopavond, en gaan wij om 18.00 uur dicht!

mijnWinkel Haren gewoon open
dinsdag 17/03/20

Wij blijven gewoon geopend (tot anders wordt geadviseerd). Uiteraard met gepaste afstand en voldoende hygiëne. Want de gezondheid van onze klanten en van ons staat voorop.

Daarom vragen wij wel aandacht voor het volgende:

– Als je je goed voelt (geen verkoudheid, hoesten of koorts) helpen we je graag. Anders eerst even uitzieken!
– Graag (contactloze) betaling met pin
– Alleen contant geld? Vermijd handcontact
– Houd voldoende afstand (1,5 meter) van andere klanten

Uiteraard nemen wij ook de overige nodige door de RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen. We reinigen/desinfecteren regelmatig het pinapparaat, de deurklink en de toonbank. Op de balie staat een sprayflesje met alcohol en tissues voor onze klanten. En we wassen veelvuldig onze handen,.

We hopen jullie in goede gezondheid te mogen begroeten in onze winkel!

Een nieuw decennium, een nieuwe aanbieding
zaterdag 18/01/20

Een nieuw begin van een veelbelovend decennium waarin het hergebruik van goederen steeds belangrijker gaat worden: 2020! Voor ons een leuke aanleiding om het nieuwe jaar te beginnen met een mooie aanbieding. Vanaf nu kunnen jullie bij ons een kast huren voor een periode van vier weken voor 20 euro per week (in plaats van €22,50). Deze actieperiode is geldig tot 1 april 2020. Voorwaarde is dat betaling geschiedt bij reservering en dat er uiterlijk dinsdag 31 maart wordt ingericht.